ЗАПОЧНА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ „МЛАДЕЖИ СТАВАТ ПРЕДПРИЕМАЧИ“

 11 февруари  204

ЗАПОЧНА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ „МЛАДЕЖИ СТАВАТ ПРЕДПРИЕМАЧИ“

С информационна кампания в средните училища и университета в град Шумен започна изпълнението на проекта „Младежи стават предприемачи“. Той е финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020), договор № 25-00-90/16.12.2019 г. на обща стойност 18 285 лева, осигурени от Министерството на младежта и спорта. Проектът се изпълнява от СНЦ „Демократично сдружение „Искам да Знам“.

Информационната кампания цели да привлече младежи на възраст 15 – 29 г. за включване в тримесечно обучение по предприемачество, което започва на 01 март и ще приключи на 31 май 2020 г. Младежите ще усвоят предприемачески умения и ще изработят бизнес планове на свои идеи, които ще представят пред собственици и управители на местни фирми. В рамките на проекта, обучаемите ще се включат и в обучителни пътувания до фирми от региона,  и ще наблюдават организацията на работа и управлението на различни видове бизнеси.

Най-успешните предприемачи ще представят бизнесите си пред младежите по време на форум в Шумен през юни 2020 г. Всеки от участниците ще получи бюлетин с интригуващите истории за успеха, разказани от успешните предприемачи.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top