НАД 300 МЛАДЕЖИ ПРЕМИНАХА ОБУЧЕНИЯ В РАМКИТЕ НА ПРОЕКТ „ИМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ СИ“

 03 януари  150

НАД 300 МЛАДЕЖИ ПРЕМИНАХА ОБУЧЕНИЯ В РАМКИТЕ НА ПРОЕКТ „ИМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ СИ“

В края на годината приключиха дейностите по проект „Има значение кой си“, който се реализира от началото на месец юни 2019 г. в град Русе от сдружение „Вдъхновение“. Проектните дейности бяха свързани с обучения, уъркшопи, походи, информационни кампании, дейности за свободното време и други занимания за младите хора.

Специално място в проекта бе отделено на развитието и признаването на младежката работа, като младежки работници от Русе имаха възможност да повишат своите знания и компетенции и да ги приложат на практика в работата си с младежите.

Една от най-интересните и чакани от младите хора дейност в проекта бе младежката инициатива „Музика и цветове“, която също се реализира с финансовата подкрепа на проекта. По време на дейностите са обучени 323 младежа и 12 младежки работника от Русе и региона.

Проект „Има значение кой си“ се реализира по Националната програма за младежта 2016-2020 на Министерството на младежта и спорта. 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top