КОНКУРС „ЗДРАВЕ ОТ ИЗВОРА“ ПО ПОВОД СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ВОДАТА

 22 март  1976

КОНКУРС „ЗДРАВЕ ОТ ИЗВОРА“ ПО ПОВОД СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ВОДАТА

По повод 22 март – Световен ден на водата, читалище „Умение-2003“- Ямбол, обявява конкурс за рисунка, стихотворение, есе, разказ и фотография на тема „Здраве от извора“. Конкурсът се провежда в рамките на проект „Здраве от извора“, който се реализира по програма „Съгради промяна“ на фондация „Еко Общност“ с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот“.

22 март се отбелязва като Световен ден на водата от 1993 г. по инициатива на ООН. През 2016 г. темата на Световния ден е „Вода и работни места“.

Целта на конкурса е да стимулира творческото въображение на децата и младите хора до 20 годишна възраст, които ще бъдат разпределени в три възрастови групи.

Наградите ще се връчат на областен Форум-театър за опазването на реките и язовирите в област Ямбол, посветен на Деня на Земята – 22 април.

За повече информация ТУК 

Краен срок: 22 март 2016 г.

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top