ПЪТУВАЩ ВИДЕО КОНКУРС 2019

 15 октомври  421

ПЪТУВАЩ ВИДЕО КОНКУРС 2019

Студентите често се отказват да учат в чужбина по финансови причини, но този конкурс може да им помогне да намерят необходимите средства и да се замислят повече за причините да изберат международно образование.

Конкурсът е иницииран от InternationalStudent.com и е отворен за млади хора, навършили 18 години, които вече са приети или смятат да кандидатстват в колеж/университет извън родната си страна. Това, което се иска от тях, е да направят кратко видео с максимална продължителност 4 минути, в което обясняват причините да изберат да учат в чужбина. Ако вече учат някъде, могат да направят видео за пътуване, което си мечтаят да осъществят.

Награди:

Първо място: 4000 евро;

Второ място: 500 евро;

Трето място: 250 евро;

Победител на goabroad.com: 500 евро;

Победител на публиката: 1000 евро.

От победителите ще се очаква да направят блог, в който да документират пътуването си. Блогът ще бъде пуснат веднага след обявяване на наградите и ще бъде активен до завръщане от пътуването. По време на подготовката за предстоящото пътуване се очаква да правите постове в блога поне веднъж седмично, а по време на пътуването – всеки ден.

Преди да пуснете видеото си за участие в конкурса, заедно с формуляр за кандидатстване, моля прочетете условията внимателно.

Краен срок: 15 октомври 2019 г.

Повече информация:https://www.internationalstudent.com/contest/

Информация от ТУК

Събития

Back To Top