КОНКУРС ЗА НАБИРАНЕ НА ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КЪМ МЛАДЕЖКА БАНКА – МОНТАНА

 08 август  320

КОНКУРС ЗА НАБИРАНЕ НА ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КЪМ МЛАДЕЖКА БАНКА – МОНТАНА

Младежка банка – Монтана, създадена към фондация „Северозападен институт за младежки политики“, обявява за пореден път конкурс за набиране на проекти по механизма за финансиране на идейни предложения на млади хора до 25-годишна възраст.

Проекти ще се приемат от 8 до 22 август 2019 г., включително. Проектните предложения могат да се подават по електронен път на електронната поща на фондация „Северозападен институт за младежки политики“ - peshn55@mail.bg

По всяко време от екипа на Младежка банка – Монтана ще са на разположение за консултации и помощ в процеса на разработването на проектите.

Проектът Младежка банка – Монтана се осъществява с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ)  и с финансовата помощ на фондация „Чарлз Стюарт Мот“.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top