ВСТЪПИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ "НИЕ СЕ ДВИЖИМ", НАСОЧЕН КЪМ МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ПАЗАРДЖИК

 12 юли  261

ВСТЪПИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ "НИЕ СЕ ДВИЖИМ", НАСОЧЕН КЪМ МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ПАЗАРДЖИК

На 24.06.2019 г. се проведе встъпителна пресконференция по Проект "Ние се движим", който е насочен към младежи на възраст от 15 до 29 години, както и към лица в неравно положение в същата възраст.

Целта на проекта е създаване на условия и повишаване на интереса на младите хора към спорта чрез изпълнение на следните дейности:

  • Обучения за разпознаване на рисковите фактори, водещи до агресия и различни видове зависимости;
  • Седмица на спорта за младежи;
  • Спортен лагер за младежи;
  • Кръгла маса;
  • Книжка за агресията и видовете зависимости;
  • Организиране на фото изложба от събитията по проекта;
  • Популяризиране на проекта.

Чрез провеждане на инициативите се цели да се постигне увеличаване на броя на младежите с интерес към спорта, да осмислим свободното им време, което е основен инструмент за превенция на зависимости и агресия. Ще подобрим качеството на живот и средата, в която живеят и общуват, както и комуникацията и взаимоотношенията между тях.

Проектът включва дейности, обвързани с актуални нужди на младежката общност на територията на община Пазарджик, като целта е чрез приложените спортни и обучителни методи да се постигне дълготраен ефект за младите хора.

Начална дата на проекта е 06.06.2019 и ще продължи до 30.10.2019 г.

Проект „Ние се движим“, се изпълнява от фондация „Ви Арт” с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта за 2019 г. на  Министерство на младежта и спорта.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top