ЗАПИШИ СЕ ЗА УЧАСТИЕ В МЛАДЕЖКА РАБОТИЛНИЦА „УСЕТИ ГРАДА” В ПЛОВДИВ

 29 юни  447

ЗАПИШИ СЕ ЗА УЧАСТИЕ В МЛАДЕЖКА РАБОТИЛНИЦА „УСЕТИ ГРАДА” В ПЛОВДИВ

Младежите са създатели на промяна и могат да предлагат възможни решения, свързани със социални и културни проблеми. Проектът „Младежка работилница „Усети града” си поставя за цел да запознае младежи с част от градското културно наследство на Пловдив и да им помогне сами да пресъздадат част от него в интерактивна изложба, която да е подходяща и за хора със зрителни затруднения.

Организатори са Асоциация за култура, етнология и антропология “Медиатор” - Пловдив, с подкрепата на Община Пловдив и Национален център за рехабилитация на слепи - Пловдив. 

Какво предстои:

6-дневна интерактивна младежка работилница „Усети града“ с интерактивна сензорна изложба, курирана и представена от всички участници след края на работилницата.

Къде: в Дома на АКЕА “Медиатор” на ул. “Гладстон” 1, офис 30, Пловдив.

Кога: от 5 юни до 9 юни – работилница; 15 юни – откриване на интерактивна изложба.

За кого е подходяща: младежи между 16 и 35 години, които са готови да предизвикат сетивата си и да споделят креативните си идеи за културното наследство на Пловдив.

Краен срок за записване: 29 май 2019 г.

ЗАПИШИ СЕ ЗА УЧАСТИЕ ТУК

За повече информация ТУК

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година във Франция за първи път се отбелязва 22 септември като Европейски ден без автомобили с цел формиране на екосъобразно мислене и демонстрация на идеята, че животът без автомобили не само е възможен, но и по-приятен?

Видео

Вижте още
Back To Top