ОТВОРЕНИ ТРЕНИРОВКИ, ИГРИ И МУЗИКА НА ОТКРИТО ЗА МЛАДЕЖИТЕ ВЪВ ВАРНА

 29 май  110

ОТВОРЕНИ ТРЕНИРОВКИ, ИГРИ И МУЗИКА НА ОТКРИТО ЗА МЛАДЕЖИТЕ ВЪВ ВАРНА

На 01. и 02. 06. 2019 г. младежите от град Варна ще имат възможност да посетят безплатния мини-фест “Щък тук-там” на две локации в града. Първото събитие е в Деня на детето - на 1-ви юни в парк “Аспарухово”, а второто - на 2-ри юни в Скейт парк Младост. Програмата започва в 10:30 ч. и през двата дни.

Посетителите на “Щък тук-там” ще имат възможност да се включат в безплатни уроци по скейтборд и кънки, тренировки по джаги, уъркшоп по рисуване на графити, както и във всякакви дейности на открито. И през двата дни на фестивала ще има още музика, игри и младежка информация. Посетителите ще могат да научат как да се включат в актуални програми и проекти за доброволчество, стажове, и обучения както в страната, така и в чужбина.

“Щък тук-там” е част от “Бъди доброволец! Промени света!” - проект по програма Европейски корпус за солидарност. Освен във Варна, през следващите месеци фестивалът ще гостува на още 4 града в страната. Координатор на проекта и организатор на събитията е младежката неправителствена организация сдружение ЗА ТЕБ. Партньори и съорганизатори са редица неправителствени, образователни и спортни организации от града, сдружение “Варна - Европейска младежка столица 2017, Хале3, Икономически университет Варна, фондация СОС - семейства в риск. Младежкият фестивал се провежда с подкрепата на Община Варна.

За допълнителна информация може да посетите: страницата на събитието Щък тук-там Варна 1-2 Юни във фейсбук или да посетите сайта на сдружение ЗА ТЕБ.  

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА Е ИЗБРАНА ДАТАТА 21 СЕПТЕМВРИ ЗА ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МИРА, ПОСВЕТЕН НА УКРЕПВАНЕТО НА ИДЕАЛИТЕ ЗА МИР И НА ИЗГРАЖДАНЕТО НА КУЛТУРА НА МИРА?

Видео

Вижте още
Back To Top