СПОРТНИ ЗАБАВЛЕНИЯ С АРБС ПО ВРЕМЕ НА ФАМИЛАТЛОН 2019. КОНКУРС ЗА ПОСТЕР „МЛАДЕЖКА ОРГАНИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА“

 13 май  579

СПОРТНИ ЗАБАВЛЕНИЯ С АРБС ПО ВРЕМЕ НА ФАМИЛАТЛОН 2019. КОНКУРС ЗА ПОСТЕР „МЛАДЕЖКА ОРГАНИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА“

На 12 май 2019, за 11-та поредна година “Фамилатлон” – най-големият празник на открито, посветен на спорта и забавленията, събра стотици семейства на Голямата поляна в Южния парк. Той се провежда в навечерието на Международния ден на семейството и Асоциация за развитие на българския спорт се включи активно в мероприятието, като представи дейностите, които реализира по различни проекти и съвместно с Клуб по лека атлетика КЛАСА организира спортни забавления за малчуганите. Малките посетители имаха възможността да се запознаят с леката атлетика и да преживеят позитивната емоция от това да бъдеш активен.

Посетителите на Фамилатлон 2019 можеха да получат информация за дейностите по проект Академия за младежки работници, който е стратегическо партньорство между България, Полша, Испания и Македония. Академията за младежки работници включи 12 младежи на възраст 18-30 години от всяка държава в програма за повишаване на знанията и уменията в сферата на младежката работа и им позволи да работят върху практически сценарии за личностно и професионално развитие на младите хора, с които те комуникират. В Академията, която се проведе до началото на април 2019, бяха включени следните модули: работа в екип, интеграция на група, лидерство, мениджмънт на конфликти, спорт (физическа активност) и психомоторно включване в младежката работа, мотивация, ИТ инструменти в младежката работа, методи и инструменти за младежка работа, комуникация с младежи, управление на времето. Практически сценарии бяха разработени и по темите: правна рамка за създаване на НПО, промотиране и спонсорство, цели, визия, ценности, финансиране, персонал и заетост. 

Текуща дейност по проекта е конкурс за постер на тема „Младежка организация в България и Европа, в който младежи на възраст 15 – 30 години могат да изразят своята визия за младежките организации в България и Европа - какви са те, какви трябва да бъдат или какво трябва да правят чрез изработване на индивидуален или групов постер по темата. Пълна информация ТУК 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top