НАБЛИЖАВА КРАЙНИЯТ СРОК ЗА УЧАСТИЕ В УЧЕНИЧЕСКИ ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА НДЕФ

 06 май  392

НАБЛИЖАВА КРАЙНИЯТ СРОК ЗА УЧАСТИЕ В УЧЕНИЧЕСКИ ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА НДЕФ

На 6 май 2019 г. изтича срокът за участие в конкурса за литературно есе за Националната награда за природозащита „Мими Праматарова“. Той е организиран за тринадесета поредна година от Националния доверителен екофонд (НДЕФ) в партньорство с Фондация „Екологичен форум плюс“ и Национален парк „Рила“. Тазгодишната тема е „Топлинни острови – градове градини“.

Конкурсът е насочен към ученици от средните училища в България, родени през периода 1 януари 2001 – 31 декември 2003 г. Творбите могат да са в различни жанрове – стихотворение, разказ или есе, и не бива да надхвърлят 1000 думи. Условията и формулярите за кандидатстване могат да бъдат намерени ТУК

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на 5 юни. Класиралият се на първо място ще получи кристална статуетка и еднократна стипендия от 500 лева. Наградите за второ и трето място са грамоти и стипендии от 300 и 200 лв.

За повече информация ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top