YO! FEST 2019 КОНКУРС ЗА РАЗВИВАЩИТЕ СЕ ГРУПИ ТЪРСИ ТАЛАНТИ

 12 март  243

YO! FEST 2019 КОНКУРС ЗА РАЗВИВАЩИТЕ СЕ ГРУПИ ТЪРСИ ТАЛАНТИ

Европейският младежки форум и JM International отново канят на сцената най-добрите млади групи. Вземете вашите 30 минути слава по време на конкурса за бързо развиващите се групи!

Конкурсът за нововъзникващите групи се връща тази година по време на YO! Fest, който е ежегодният младежки фестивал, организиран от Европейския младежки форум. 
Провежда се в Брюксел (Белгия) на 30 април 2019 г., съчетава политика, дебати и уъркшопове с жива музика и разнообразни артистични представления.

Целта на конкурса е да намери най-добрите млади европейски групи и да им даде възможност да покажат своята музика пред международна публика. 
Групи с максимум 8 членове, чиято средна възраст не трябва да надвишава 26 (не може да има членове над 30 години) са поканени да участват. 
Музикантите могат да идват от:

- страни-членки на Европейския съюз;

- страни кандидатки за членство в ЕС (Албания, БЮРМ, Черна гора, Сърбия, Турция);

- ЕАСТ (Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Швейцария).

Yo! Fest 2018 Aftermovie

Групите трябва да изпратят своите записи, включително информация за групата, музика и връзки, онлайн до 22 март 2019 година.

Ще бъдат избрани трима победители и всеки ще има 30-минутно представяне в YO! Fest 2019.

Печелившите групи ще получат пътуване до/от Брюксел (Белгия), местен транспорт, настаняване и храна, плюс 50 евро за член на групата.

 Научете повече:  https://www.yofestebc.eu

 

Новини

Back To Top