ЕВРОСТАТ: ЖИВОТЪТ НА ЖЕНИТЕ И МЪЖЕТЕ В ЕВРОПА - ВИКТОРИНА

 08 март  341

ЕВРОСТАТ: ЖИВОТЪТ НА ЖЕНИТЕ И МЪЖЕТЕ В ЕВРОПА - ВИКТОРИНА

Проверете знанията си за живота на жените и мъжете

Денят на жените е добър повод да разгледаме по-отблизо различията и приликите в живота на жените и мъжете в ЕС и неговите държави-членки. Кой първо напуска родителския дом? Кой има най-високо образование?

Кой печели най-много? Кои са основните потребители на социалните мрежи? Кой основно се грижи за домакинската работа и грижите за децата?

Тествайте, ако знаете отговорите на тези въпроси и други в теста:

Животът на жените и мъжете в Европа - викторина

Съществуват както различия, така и сходства в начина, по който жените и мъжете живеят, работят, прекарват свободното си време ... Но знаете ли колко големи или малки са разликите?

Проверете знанията си в този тест!

Този тест е въведение в дигиталната публикация "Животът на жените и мъжете в Европа - статистически портрет". Всеки въпрос е свързан с една от 12-те части на публикацията.

Започнете теста, като кликнете върху бутона по-долу. След като въведете първия въпрос, изберете отговора, който според Вас е правилен. Резултатът ще бъде показан заедно с връзка към съответната част от публикацията. Продължете по същия начин и за останалите въпроси.

След като отговорите на всички 12 въпроса, резултатът Ви ще бъде показан!

СТАРТИРАЙТЕ ТЕСТА ТУК

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top