КАК МОЖЕШ ДА БЪДЕШ АНГАЖИРАН В ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА НА МЛАДЕЖТА?

 05 март  300

КАК МОЖЕШ ДА БЪДЕШ АНГАЖИРАН В ЕВРОПЕЙСКАТА СЕДМИЦА НА МЛАДЕЖТА?

Европейската седмица на младежта дава възможност на партньори от други генерални дирекции, институции на ЕС и други организации да участват в дейностите на младежката седмица, като допринасят за програмата или представят работата си върху младежта.

Седмицата предлага място, аудитория и видимост, за да организирате Вашата сесия или дейност по време на основните дни на събитието. Ако желаете да се присъедините към събитията, вижте списъка на събитията, които ще посетите. Ако искате да организирате събитие, помислете за тема под темата “Демокрация и аз ” и формат на Вашето събитие. Това може да бъде дискусия, семинар, презентация, флаш-моб или маратон… всичко! Събитието трябва да се проведе между 29 април и 5 май в една от държавите по „Еразъм +“: страните от Европейския съюз и Исландия, Лихтенщайн, Северна Македония, Норвегия, Сърбия и Турция. 

В допълнение към дейностите в Европа, Европейската младежка седмица ще обедини стотици млади хора, участници в проекти, младежки организации и политици в Брюксел.

Събитията в Брюксел ще обсъдят демокрацията, ще дадат възможност на младите хора да се срещнат с лицата, отговорни за вземането на решения, да популяризират Европейския корпус за солидарност, да продължат да работят по младежката политика на ЕС и да подчертаят въздействието на програмите и инициативите за младите хора: Еразъм +, Европейски корпус за солидарност и Открийте ЕС. Церемонията по връчването на наградата Altieri Spinelli за 2018 г. ще се проведе по време на Седмицата на младежта. 

За повече информация ТУК

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top