ФОНДАЦИЯ „ИНИЦИАТИВА ЗА СОЦИАЛНА ИНТЕГРАЦИЯ”  ОИРГАНИЗИРА КРЪГЛИ МАСИ „ДОБРОВОЛЦИТЕ И ЧИТАЛИЩЕТО”

 31 януари  326

ФОНДАЦИЯ „ИНИЦИАТИВА ЗА СОЦИАЛНА ИНТЕГРАЦИЯ” ОИРГАНИЗИРА КРЪГЛИ МАСИ „ДОБРОВОЛЦИТЕ И ЧИТАЛИЩЕТО”

Фондация „Инициатива за социална интеграция” изпълнява проект „Млади доброволци за култура, обичаи и традиции”с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020) към Министерство на младежта и спорта, подпрограма 2: Национални младежки инициативи и кампании, тематична област: Младежко доброволчество и участие в доброволчески инициативи.

През месец февруари предстои да бъдат проведени четири кръгли маси „Доброволците и читалището”. Участие в тях ще вземат младежите-доброволци, които заявиха интерес и готовност да допринасят за развитието на културата и опазване на обичаите и традициите на българския народ и представители на читалища на територията на гр. София. Темите, които ще бъдат поставени за дискусии, обхващат ползите от доброволческата работа, проблемите на читалищата в осъществяване на дейността им и по какъв начин привличането на доброволци би помогнало за облекчаване на тези проблеми.

Ако Вие сте представител на читалище и искате да включите доброволци към Вашата дейност, а още не сме се свързали с Вас, може да ни пишете ТУК.

За да заявите участие в предстоящите кръгли маси, може да се свържете с екипа ни на e-mail: foundationisi@abv.bg.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top