КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА МЛАДЕЖКАТА  НАГРАДА КАРЛ ВЕЛИКИ

 18 февруари  608

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА МЛАДЕЖКАТА НАГРАДА КАРЛ ВЕЛИКИ

Вие сте на възраст между 16 и 30 години и имате ли проект с европейско измерение? Кандидатствайте за младежка награда Карл Велики и спечелете пътуване до Аахен.

Младежката награда "Карл Велики", организирана от Европейския парламент и Международната фондация "Карл Велики" в Аахен, се присъжда всяка година на европейски проекти от младежи на възраст 16-30 години. Печелившите проекти осигуряват модели за младите хора, живеещи в Европа, и предлагат практически примери за европейците, които живеят заедно като една общност. Проектите във Великобритания ще продължат да бъдат допустими.

Тримата победители ще бъдат избрани от проектите, номинирани от национални журита, а представители на всички страни ще бъдат поканени на церемонията по награждаването в Аахен през май 2019 година.

Може да намерите подробности за правилата и да откриете как да кандидатствате на уебсайта за младежки награди Карл Велики.

Присъединете се към дискусията в социалните медии, използвайки хештега # ECYP2019  и ни следвайте в Twitter и Instagram - @euyouthprize!

За въпроси се свържете с ECYP2019@ep.europa.eu

Краен срок за подаване на проекти  - 18 февруари 2019 г.
15 март 2019 г. - обявяване на националните победители.
28 май 2019 -  церемония по награждаването в Аахен.

За повече информация ТУК

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top