ОБРЪЩЕНИЕ НА ЗАМ.-МИНИСТЪР ВАНЯ КОЛЕВА ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО

 05 декември  271

ОБРЪЩЕНИЕ НА ЗАМ.-МИНИСТЪР ВАНЯ КОЛЕВА ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО

СКЪПИ МЛАДИ ДОБРОВОЛЦИ,

Поздравявам Ви по повод 5-ти декември – Международния ден на доброволчеството, който се чества по инициатива на ООН от 1985 година с цел да се популяризира доброволчеството и да се насърчава включването на младите хора в доброволчески инициативи.

Доброволчеството не е само дейност, то е и кауза. Изключително радостна съм, че виждам все повече ангажирани и всеотдайни млади хора, които с хъс и солидарност работят, за да творят добро.

Ние от Министерството на младежта и спорта се стараем да създаваме условия и възможности да бъдат осъществявани все повече доброволчески инициативи, така че трудът Ви да бъде още по-видим. Създаваме политики и програми, за да превръщаме в реалност идеите и мечтите на повече млади хора в нашата страна.

Използвам възможността да благодаря на всички организации и младежи, които се включиха в нашата инициатива под надслов „Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – (не)възможна“. Вашият интерес означава много за нас и нашата работа и аз вярвам, че доброто ни партньорство ще продължи с реализирането на множество интересни инициативи и проекти.

Бъдете здрави, неуморни и целеустремени!                                      

И не забравяйте, че БЪЛГАРИЯ ОБИЧА МЛАДИТЕ!

 ВАНЯ КОЛЕВА

ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА

Новини

Back To Top