WORK SHOP НА ТЕМА „ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН, АНИМАЦИЯ И ФОТОГРАФИЯ“ В МОНТАНА

 21 ноември  368

WORK SHOP НА ТЕМА „ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН, АНИМАЦИЯ И ФОТОГРАФИЯ“ В МОНТАНА

Фондация „Северозападен институт за младежки  политики“ организира WORK SHOP на тема „Графичен дизайн, анимация и фотография“.

Ако дизайнът заема първото място в списъка Ви с приоритети, защото дизайнът е основният фактор, който продава продукта или услугата, ако Вашето дизайнерско решение е важно за това как  хората възприемат една фирма, за която работите, ако харесвате красивите неща, а Вашето „Красиво“ може да  продава, то Вие може да усъвършенствате уменията си в нашата работилница за таланти. Ние сме сигурни, че ще можем да помогнем на Вас и Вашата фирма да увеличи продажбите си чрез един добре направен, атрактивен графичен дизайн.

Заповядайте на 22-23 ноември 2018 г. от 10 до 16 ч. в Регионална библиотека „Гео Милев“ гр. Монтана. Обучението е безплатно и е предназначено за развиване на ключови умения при младежи от 16 до 29 години. Записването ще се извършва на място в първия ден. Гост- лектор ще бъде Николай Наумов- лектор с дългогодишен опит в разработката и управлението на няколко StartUp проекти, работи от дълги години в рекламната индустрия с различни клиенти и проекти в сферата на Motion Design, 3D Animation & Augmented Reality. Специализиран главно в дизайн на движещи се графики, Николай е основател на Motion Camp, както и на студио, занимаващо се с разработка на графики и анимации.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top