СТАРТИРА РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА УЧАСТИЕ В СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТОТО, 12-18 НОЕМВРИ 2018

 30 октомври  379

СТАРТИРА РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА УЧАСТИЕ В СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТОТО, 12-18 НОЕМВРИ 2018

Световната седмица на предприемачеството чества своята единадесета годишнина, а Джуниър Ачийвмънт България е неин домакин от самото начало. От старта си през 2008 г. инициативата е достигнала и е помогнала на близо 50 милиона души да развият своя потенциал и да възродят предприемаческата екосистема в своята страна. Кампанията се е развила през годините от инициатива, която вдъхновява младите хора, до събитие, в което се включват предприемачи, инвеститори, политици и обществени структури, които заедно допринасят за растежа на икономиката и културата на различните страни.

През 2018 г. инициативата ще се проведе в периода 12-18 ноември 2018 г. с редица събития. Като домакин на Световната седмица на предприемачеството, екипът на JA България отново има удоволствието да покани всички учебни заведения (детски градини, начални, основни и средни училища, професионални гимназии и обединени детски комплекси), работещи по предприемаческите програми на Джуниър Ачийвмънт България, да вземат участие в инициативата с открит урок по избрана от учебното заведение тема (за всички възрасти), иновационен лагер (за гимназиален етап) или друго събитие по Ваш избор.

Молим Ви да заявите своето участие до 4 ноември 2018 г., като попълните формуляра за регистрация. След подаване на формуляра, ще получите автоматично потвърждение. Там ще намерите линк, от който да свалите образци на писма - покани до гости и бизнес консултанти за Вашата инициатива.

Ще се радваме в допълнение на регистрацията Ви, да разберем какви са Вашите идеи за тема на казуса за иновационните лагери, която да обединява четирите тематични направления на Седмицата за 2018: жени, младежи, включеност и връзки в екосистемата. Повече информация за всяка от темите може да прочете ТУК

За допълнителна информация може да се свържете с Джулия Велинова, оперативен координатор на Световната седмица на предприемачеството, на телефон тел. 02/989 43 61, имейл: ja.bulgaria@jabulgaria.org

За повече информация ТУК 

Новини

Back To Top