КОНКУРС ЗА УЧАСТИЕ В МЛАДЕЖКИ ЕКИП ЕВРОПА

 04 ноември  1025

КОНКУРС ЗА УЧАСТИЕ В МЛАДЕЖКИ ЕКИП ЕВРОПА

Търсим креативни и любознателни студенти, които носят в себе си европейски дух и доброволчески ентусиазъм, имат много добри знания за Европейския съюз и желание да натрупат опит в областта на комуникацията за Европейския съюз.

Ако мислите, че това сте Вие, и имате желание да станете част от един незабравим екип в рамките на една година, участвайте!

Условията за участие може да прочетете ТУК.

Пратете ни:

1) заявление за участие;

2) мотивационно писмо;

3) презентация;

на имейл: ECinBulgaria@gmail.com(link sends e-mail)  до 22:00ч. българско време на 4.11.2018 г.

Заявление за участие – молим ви напишете необходимото инфо на Ваш файл, подпишете го, сканирате или снимате  , и ни го изпратете. 

Споразумение за членство в младежки екип Европа ще подпишем с всеки, който спечели конкурса и стане член на екипа. Прочетете го, защото там е описано какво се очаква от Вас в рамките на 1 календарна година, както и каква подкрепа предоставяме ние през това време.

Ако имате въпроси, задайте ни ги! Имейлът е същият: ECinBulgaria@gmail.com(link sends e-mail). Срокът за въпросите е до 31.10.2018 г. 
Всички отговори ще може да видите тук, както и ще ги разпространим също чрез профилите в социалните медии на Европейската комисия в България и на младежкия екип Европа.

Допуснатите до интервю ще обявим пак тук на 14.11.2018г., както и ще се свържем директно с тях по имейла. Така че проверявайте си имейлите! Разчитаме на бърза комуникация

Интервютата предвиждаме в периода 15.11.2018 г. – 19.11.2018 г. Конкретната дата за всеки допуснат на интервю ще бъде потвърдена чрез имейл комуникация.

Очаквайте резултатите от конкурса и имената на победителите между 23.11.2018г. и 30.11.2018г.

Благодарим предварително на всички за участието! Успех!

Екипът на Представителството

За повече информация ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година във Франция за първи път се отбелязва 22 септември като Европейски ден без автомобили с цел формиране на екосъобразно мислене и демонстрация на идеята, че животът без автомобили не само е възможен, но и по-приятен?

Видео

Вижте още
Back To Top