TEDXPRIMORSKIPARK В ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР "СТОЯН БЪЧВАРОВ"

 08 октомври  207

TEDXPRIMORSKIPARK В ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР "СТОЯН БЪЧВАРОВ"

От името на организаторите на TEDxPrimorskiPark, Варна - Европейска младежка столица Ви кани  на първото издание на формата този ноември! 
Името TEDxPrimorskiPark е символ на едно от най-прекрасните места в града и впечатляващ с големината и историята си парк - Приморски. Паркът е сърцето на Варна и именно той ни представя най-добре като общност със своята красота и цветност. 
Темата “By the sea and beyond” представя лекторите и тяхната сила във всяка сфера като създатели, иноватори и носещи промяна. Лидери в обществото, но и такива в сянка, които взимат едни от най-важните решения, справят се с трудностите и посочват правилния път на другите. Лидери, които не се спират пред бариерите и мислят отвъд хоризонта.  
В духа на идеите, които си заслужават да бъдат разпространени, TEDx е програма от местни, самоорганизирани събития, които обединяват хората, за да споделят подобно на TED преживяване. TEDx събитията са съвкупност от TED Talks видео излъчване и лектори на живо, които предизвикват дискусия и развиват обществото. Тези местни, самоорганизирани събития са с марката TEDx, където x = независимо организирано събитие TED.  
TEDxPrimorskiPark ще се проведе на 25 ноемвриДраматичен театър "Стоян Бъчваров"
Ранните билети са в продажба и с ограничено количество!  
Очакваме Ви на събитието, което разпространява идеите, които си заслужава да бъдат чути.  

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top