ГОЛЯМО ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ ЗА АКТИВИРАНЕ НА МЛАДЕЖИ

 05 юни  507

ГОЛЯМО ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ ЗА АКТИВИРАНЕ НА МЛАДЕЖИ

Оперативна програма Развитие на човешките ресурси (ОП РЧР) и Агенцията по заетостта организират концерт за активиране на младежи на пазара на труда, който ще се проведе на 8 юни от 15 часа в столичния парк „Заимов”. Инициативата е продължение на миналогодишната кампания „Спри да циклиш” и с участието си в мероприятието Агенцията по заетостта ще покаже нагледно как чрез формат, атрактивен за младите хора, институцията скъсява дистанцията с тях и ги мотивира за търсене на желаната работа - основна част от реализацията на проект „Готови за работа”.

По време на събитието младите хора, техните близки и приятели могат да се запознаят на място с начините за включване в трудовия пазар, подкрепата за заетост чрез ОП РЧР и услугите на Агенцията по заетостта. Импровизираните офиси на открито, снабдени с информационни материали, и квалифицирани консултанти от двете институции, ще бъдат на разположение на заинтересованите.

Лично заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще поздрави младите хора, включили се в мероприятието. Ще присъстват и представители на Министерството на труда и социалната политика, ръководството на Агенцията по заетостта, социалните партньори, младежки организации и др.

Специални гости ще бъдат представители на европейските обществени служби по заетост от различни държави, които са в страната ни в рамките на срещи от работния календар на Българското председателство на Съвета на Европейския Съюз.

Музикалната програма, съпътстваща инициативата, включва участие на популярните български изпълнители Дара, Дичо и Теди Кацарова, фолклорни изпълнители и детски състави, които ще се погрижат за общото настроение на присъстващите. 

Заповядайте на нашия информационен ден и станете част от случващото се!

Какво: Концерт с Дара, Теди Кацарова, Дичо и други млади изпълнители

Къде: парк „Заимов”, София

Кога: 8 юни 2018 г., 15.00 часа

Информация от ТУК 

Новини

Back To Top