АКАДЕМИЯ ЗА ИНОВАЦИИ ЗА СТУДЕНТИ: ИДЕИТЕ 2018

 20 май  727

АКАДЕМИЯ ЗА ИНОВАЦИИ ЗА СТУДЕНТИ: ИДЕИТЕ 2018

За пета поредна година в София на 1 и 2 юни 2018 г. ще се проведе безплатна Академия за иновации за студенти – Bulgaria Innovation Hackathon 2018. Двудневното събитие, с елементи на хакатон, се организира от  агенция за иновации  Innovation Starter .

 В рамките на Академия за иновации: ИДЕИТЕ 2018, студентите ще имат възможността да разработват и презентират сами свои решения в три мисии:

  • Мисия: „Изобретения на бъдещето“;
  • Мисия: „Дигитални иновации“;
  • Мисия: „Социални решения“.

През 2018 година в събитието ще участват студенти от Нов български университет (НБУ), СУ "Св. Климент Охридски" (СУ), Технически университет София (ТУ София), Университет за национално и световно стопанство (УНСС), Американски университет Благоевград (АУБГ), Софтуерен университет (СофтУни), Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Технически университет Габрово (ТУ Габрово), Лесотехнически университет (ЛТУ) и др. университети в страната.

На 1 и 2 юни в НДК, Литературен клуб "Перото", младежи ще могат да разработят своите идеи под формата на кратки 15 минутни презентации и демо версии на продукти и услуги, по темите, изброени по-горе. Надпреварата се случва в рамките на 24 часа под менторството на журито и членове на нашия екип.

Изисква се предварителна регистрация за екипи, които искат да участват в хакатона (с не повече от 5 души в един).

Регистрацията  за 2018 година е отворена до 20 май!

За повече информация ТУК 

Желаем успех на всички отбори!

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА ПО ИНИЦИАТИВА НА ТОГАВАШНИЯ ЕВРОКОМИСАР ФРАНКО ФРАТИНИ 18 ОКТОМВРИ Е ОБЯВЕН ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА?

Видео

Вижте още
Back To Top