АКАДЕМИЯ ЗА СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ 2018

 02 март  351

АКАДЕМИЯ ЗА СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ 2018

Третото издание на Академия за социални предприемачи, организирана от Reach for Change България ще се проведе в  Третото издание на Академия за социални предприемачи ще се проведе  в гр. София в три Модула (всеки Модул се провежда петък вечер, събота и неделя – цял ден) между 30 март и 22 април.

Академията е обучение за хора, които искат да стартират своя социална инициатива и да я направят финансово устойчива, но имат нужда от знания, практически умения и контакти.

Програмата предлага:

1. Практически обучителни сесии основани на международни методологии и бизнес инструменти на Reach For Change, Lean Launch Pad (Steve Blank) и Strategyzer и ръководени от водещи обучители като Юрий Вълковски от Reach for Change България, Цветелина Тенева от The Business Institute и проф. д-р Десислава Бошнакова.

2. Екипна работа по практически учебни казуси в сферата на социалното предприемачество.

3.  Споделяне на опит от доказани професионалисти от социалния и бизнес сектор, които се включват като ментори.

4.  Лекции на успешни практици в сферата на социалното предприемачество и нетуъркинг събития за обмяна на опит, идеи и контакти между участниците, ментори, партньори и лектори.

Пълната такса за участие в третото издание на Академията е 480 лева, а крайният срок за кандидатстване за Академията е 15 март. Най-добрите кандидати ще спечелят стипендия от 50% (и такса от 240 лв.) благодарение на подкрепата на ING Bank, клон България.

Домакин на Академията за втори пореден път ще бъдат SAP Labs Bulgariа. Медийни партньори на Академията са: Нова Бродукастинг Груп, Нетинфо, Младите успели българи, Кариери и НПО Портала.

Научете повече и кандидатствайте ТУК  

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: БИХТЕ ЛИ СТАНАЛ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top