ПЪРВОТО МЛАДЕЖКО ПРОСТРАНСТВО В БЛАГОЕВГРАД - МЯСТОТО

 28 февруари  413

ПЪРВОТО МЛАДЕЖКО ПРОСТРАНСТВО В БЛАГОЕВГРАД - МЯСТОТО

Сдружение „Алтернативи Интернешънъл” изгради първото Младежко пространство в Благоевград - Мястото. Мястото е социално пространство за идеи, за събития, за информация. Идеята му е да бъде място, където всеки млад човек може да получи информация за програми за образование и мобилност, за интересни събития, конкурси, стажове, стипендии, за програма Еразъм+.

Пространството цели да се превърне в хъб за интересни събития, свързани с доброволчество, личностно и кариерно развитие, култура, лидерство, предприемачество и бизнес. Освен информационна точка, Мястото има за цел да насърчи активността на младите хора, предоставяйки им пространство да организират свои събития, да се срещат и общуват помежду си. Не на последно място е създаден и читателски кът с литература, насочен именно към бизнес, лидерство, развитие, като всеки млад човек  е добре дошъл в Мястото да се информира, да почете, да се срещне с нови и различни хора, да стане част от интересни събития или да организира свои!

Откриването на Мястото е на 2 март 2018 г. Очакваме Ви на улица „Славянска” 93 (до 2 студентско общежитие в Благоевград) от 12.30 до 16.30 ч.

Към Мястото ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top