ТАНЦОВО ШОУ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ ОРГАНИЗИРАХА МЛАДЕЖИ В БУРГАС

 12 февруари  206

ТАНЦОВО ШОУ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ ОРГАНИЗИРАХА МЛАДЕЖИ В БУРГАС

Малки и големи участваха в открит урок по спортни танци в Бургас. Новооткритото Танцово студио „Денс Парадайс” заедно с Национално сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“  организираха безплатно танцово шоу за всички възрасти. Поредното събитие за младите хора зареди с настроение присъстващите и даде старт на поредицата от безплатни събития по различни теми в града.

Всички желаещи имаха възможността да усетят ритъма на танца от латино ритмите до уникално по рода си огнено шоу – въртене на Пой. Събитието започна с демонстрация на детски танцови двойки, които участват в редица национални състезания. Танцовото шоу продължи с малките сладури на студиото и с начинаеща демонстрация на всички присъстващи. Треньорът по спортни танци и основател на танцово студио “Денс Парадайс” Цвета Атанасова се погрижи за цялостната тренировка на всички присъстващи. Благодарение на нейния професионализъм малките двойки продължават да покоряват нови танцови успехи. Вечерта завърши с уникално огнено шоу. А всеки желаещ може да участва в специален курс в Бургас.

Специално за всички членове на Национално сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ има преференциални отстъпки.

Повече може да научите на официалната страница на сдружението. 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: БИХТЕ ЛИ СТАНАЛ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top