КИНОФЕСТИВАЛ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ „(НЕ)ВЪЗМОЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕ“

 09 февруари  226

КИНОФЕСТИВАЛ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ „(НЕ)ВЪЗМОЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕ“

Между 16-и и 25-и февруари 2018 г. в София ще се проведе кинофестивал за документални филми на тема образование „(НЕ)ВЪЗМОЖНОТО ОБРАЗОВАНИЕ“. Фестивалът включва прожекции на филми за образование, дискусии сред участниците след всяка прожекция и работилници за учители за предаване на практически умения в областта на алтернативното и иновативно образование. Има за цел да адресира дефицита в медийното и обществено пространство на достатъчна като обем и достъпност информация за разнообразните форми, по които образованието може да се осъществява и да обедини основните субекти в учебния процес: учители, ученици и родители.

Програма на Фестивала. 

Фейсбук страница. 

Youtube канал. 

Настоящият проект се осъществява благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот“, в партньорството с фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.

Публикувано от Информационен портал за неправителствените организации в България. 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: БИХТЕ ЛИ СТАНАЛ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top