ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ВАНЯ КОЛЕВА ПРОВЕДЕ ПОРЕДНИЯ СИ ПРИЕМЕН ДЕН ЗА МЛАДЕЖИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЛАДЕЖКИ ОРГАНИЗАЦИИ

 23 януари  1002

ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ВАНЯ КОЛЕВА ПРОВЕДЕ ПОРЕДНИЯ СИ ПРИЕМЕН ДЕН ЗА МЛАДЕЖИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЛАДЕЖКИ ОРГАНИЗАЦИИ

Заместник-министъра на младежта и спорта г-жа Ваня Колева отново проведе приемен ден за младежи и младежки организации. Тази обособена форма за пряко взаимодействие между ресорния зам.-министър за сектор "Младеж" с преките бенефициенти на младежката политика, се превърна в традиционна и се провежда всеки месец, като се наблюдава засилване на интереса от страна на младежите и организациите, работещи с млади хора.

Три организации бяха представени на днешните срещи: Румен Кулянин от сдружение „Европейско младежко общество“ – Благоевград, Любомира Велчева от Международната награда на херцога на Единбург – България и Александър Иванов от Организация на българските скаути. Част от обсъжданите теми бяха насочени към възможностите за реализиране на младежки инициативи, предложения за съвместни дейности, националните програми за младежта и други.

През месец февруари отново ще се проведе „Приемен ден“. Следете сайта ни за допълнителна информация.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

През коя година във Франция за първи път се отбелязва 22 септември като Европейски ден без автомобили с цел формиране на екосъобразно мислене и демонстрация на идеята, че животът без автомобили не само е възможен, но и по-приятен?

Видео

Вижте още
Back To Top