ПОКАНА ЗА КОНФЕРЕНЦИЯ „ДА ПРЕОБРАЗИМ НАШИЯ СВЯТ: ПРОГРАМА 2030 ЗА БЪЛГАРИЯ“

 25 януари  1001

ПОКАНА ЗА КОНФЕРЕНЦИЯ „ДА ПРЕОБРАЗИМ НАШИЯ СВЯТ: ПРОГРАМА 2030 ЗА БЪЛГАРИЯ“

По повод отбелязването на 70 години от създаването си, Дружество за ООН в България организира юбилейна конференция “Да преобразим нашия свят: Програма 2030 за България”.

Конференцията ще се състои на 25 януари 2018 г. между 13:30 – 18:00 часа в сградата на Съюза на архитектите в България, а след 18:00 всички гости са канени на коктейл, с който ще се отбележи годишнината на организацията. 

В програмата на конференцията ще бъдат включени представители на всички заинтересовани от изпълнението на Целите за устойчиво развитие на национално равнище страни, за да може да проследим предприетите до момента в тази насока мерки и стъпки.

В деня на своя юбилей искаме да напомним, че с подписването на Декларацията на световните лидери по повод приемането на Глобалните цели за устойчиво развитие на 25 септември 2015 г., всички държави-членки се ангажираха да разработят национални мерки за цялостно изпълнение на Програмата за устойчиво развитие 2030. С провокирането на дискусия ДООНБ цели да съдейства в инициирането на подготовката на първия доброволен национален преглед на напредъка на национално равнище – нещо, което над 100 държави в света вече са направили. 

Събитието във Фейсбук може да намерите ТУК https://goo.gl/gbTNrb

За да се включите в събитието и коктейла след него, е нужно да се регистрирате на следния линк ТУК

Очакваме Ви!

Събития

Back To Top