КАНДИДАТСТВАЙ ЗА ОБУЧЕНИЕ „LEAD THE SHIP“ В ЧЕХИЯ

 02 януари  509

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА ОБУЧЕНИЕ „LEAD THE SHIP“ В ЧЕХИЯ

Обучение „Lead The Ship“ е за младежки работници, лидери, доброволци и активни младежи, отдадени на социални каузи, младежка работа или проекти, свързани с активно гражданство. ще събере 30 вдъхновени младежки работници и млади хора от 10 страни на програма Еразъм + (България, Чехия, Естония, Унгария, Гърция, Италия, Литва, Малта, Полша, Португалия) в град Оломоуц, на река Морава в Чехия от 6-13 февруари 2018 г.

Ако си младежки работник, лидер на организация, доброволец или активен участник в граждански инициативи, мотивиран си да споделяш опит и да учиш от другите, имаш идея за проекти, свързани с активното гражданство, то това обучение е подходящо за теб! Опит в управление на групи от хора се приветства!

Други изисквания към кандидатите:

• възможност за присъствие на всички сесии;

• възраст – над 18 години;

• много добро владеене на английски език (ниво поне В2);

• готовност за работа в мултикултурен екип.

 Как да се кандидатства?

Изпратете на имейл viacivicbg@gmail.com актуална автобиография и кратко мотивационно писмо.

Краен срок: 7 януари 2018 г.

Не чакайте последния момент! Първите ще имат предимство!  

Обучението е по програма Еразъм + и всички разходи се покриват от проекта. Пътните се възстановяват до лимитираната сума, която за България е 275 евро, след края на курса и представяне на нужните пътни документи. Участниците сами закупуват билетите си.

<<Повече за проекта четете тук>>

<<Правила за участие в мобилност>>

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top