УЧЕНИЦИ РАЗКАЗВАТ КАК ИЗГЛЕЖДАТ БИОСФЕРНИТЕ ПАРКОВЕ ПРЕЗ ТЕХНИТЕ ОЧИ НА 20 ДЕКЕМВРИ ОТ 13,30 ЧАСА

 18 декември  511

УЧЕНИЦИ РАЗКАЗВАТ КАК ИЗГЛЕЖДАТ БИОСФЕРНИТЕ ПАРКОВЕ ПРЕЗ ТЕХНИТЕ ОЧИ НА 20 ДЕКЕМВРИ ОТ 13,30 ЧАСА

Чували ли сте за биосферните паркове? А знаете ли, че тази година ЮНЕСКО одобри четири нови биосферни парка? Ако искате да научите повече, може да се включите в нашия уебинар, където ученици от Троян, Асеновград, Силистра и Малко Търново ще ви разкажат как изглеждат биосферните паркове през техните очи на уебинар. За да се включите в уебинара, моля цъкнете на този линк  ТУК
 точно на  20 декември от 13.30 часа и последвайте инструкциите: 

В рамките на няколко месеца, БФБ работи с активни младежи от новите биосферни паркове, за да ги превърне в посланици на идеята. Заедно с тях създадохме четири нови страници в Уикипедия, които тепърва предстои да обновяваме и работихме по презентациите, които ще видите по време на уебинара. Ако ви е любопитно да научите повече за къдроглавия пеликан, Троянската керамика, орхидеите в Родопите и Странджанската зеленика, бъдете пред компютъра си на 20 декември от 13:30.

Уебинарът е част от проект „You(th) can DO IT! Биосферните паркове през очите на младежта”, финансиран от Мтел еко грант - „Природа с бъдеще“ , изпълняван с подкрепата на Дирекция на Национален Парк Централен Балкан, РИОСВ Пловдив, община Асеновград, община Силистра и РИОСВ Русе.

Повече информация за биосферните паркове може да намерите на страницата на БФБ в секция Направления/ Биосферни паркове  ТУК

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top