МЛАДЕЖКИ ГЛАС - КЛОН СОФИЯ ЩЕ ОБУЧАВА БЕЗПЛАТНО МЛАДЕЖИ КАК ДА ЗАПОЧНАТ БИЗНЕС

 08 декември  406

МЛАДЕЖКИ ГЛАС - КЛОН СОФИЯ ЩЕ ОБУЧАВА БЕЗПЛАТНО МЛАДЕЖИ КАК ДА ЗАПОЧНАТ БИЗНЕС

Национално сдружение „Младежки глас- клон София” стартира проект „Младежко предприемачество – първи стъпки към успеха”, който е финансиран от Национална програма за младежта към Министерство на младежта и спорта.

 Целта на проекта е да запознае млади хора между 16 и 29 години в тънкостите на бизнеса. В края на обучението те ще могат сами да изготвят и да прилагат научените стратегии за развитие на нов бизнес.

Проектът включва 4 модула на обучение. 35 участника, ще имат възможност да се обучават и добият практически умения. Освен умението за създаване на бизнес план, всички младежи ще участват в дискусия с представители на бизнеса, както и ще получат удостоверение за получените знания. Обучението ще се проведе на 18 и 19 декември от 09:00 ч. в Община Студентски град, а участието е проекта е напълно безплатно.

Желаещите да участват трябва да попълнят анкета за участие ТУК  

 Партньори на проекта са Дамски дипломатичен клуб, район „Студентски” към Столична община, Национално представителство на студентските съвети в България, Национален младежки форум и Център за учебно-тренировъчните фирми към МОН, откъдето ще бъдат осигурени лектори.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top