МИКЦ-Бургас "Гласът на младите": Как да създаваме успешна връзка?

 11 ноември  426

МИКЦ-Бургас "Гласът на младите": Как да създаваме успешна връзка?

Сдружение с нестопанска цел "Младежки глас"

Кампанията “С любов към здравето” на клуб “Медик” към Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” продължава с поредното обучение в гр.Бургас.

 

Доц.д-р Румен Бостанджиев и Катя Пенева ще бъдат лектори на обучение на тема “Как да създаваме успешна връзка?”.

- Успешни интимни отношения;

- Несловесно общуване в интимните и партньорските отношения.

 

Дата: 13.11.2015г. /петък/;

Начало: 18:00 часа;

Място: Централен офис на МГ – гр.Бургас, ул.Фердинандова 2А, ет.2.

 

БЕЗПЛАТНО ЗА ВСЕКИ УЧАСТНИК!

 

По проекта МИКЦ-Бургас „Гласът на младите” по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: „Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/”, финансиран от Министерство на младежта и спорта.www.mg2007.bgwww.mg-mikc.com

 

За лекторите:

Доц. д-р Румен Бостанджиев, д.м. е един от малкото специалисти у нас с над тридесет годишен професионален опит в областта на сексологията. Съчетавайки медицинското си образование с квалификацията си от няколко международни програми по психотерапия, той ежедневно помага на лица и двойки да се справят с предизвикателствата на интимното партньорство като израстват заедно. Д-р Бостанджиев счита, че е по-добре вместо да говорим за болести и проблеми, да виждаме в моментните си затруднения неизползвани възможности, чието овладяване ще ни направи по-силни, по-добри и щастливи. Затова и професионалната му активност не е само в областта на сексологичното и двойковото консултиране, но и в областта на образователните програми, които подготвят за пълноценни интимни отношения, семеен живот и родителство. Той е автор е на няколко книги и десетки научни и научно-популярни публикации у нас и в чужбина. Участвал е в много телевизионни предавания и други публични изяви, свързани с партньорската компетентност и успешните отношения в интимната двойка.

 

Катя Пенева е магистър по социално консултиране и психология. От 2011 година се занимава с научни изследвания в областта на семейните отношения. Научните й разработки печелят национални награди в престижни студентски конкурси. Има научни публикации в сферата на фамилните проблеми на двойки в развод. От 2014г. съвместно с доц. д-р Румен Бостанджиев създават Институт за развитие на човешките отношения- „ Компас“ в гр Бургас.Голямата й страст е свързана с невербалната комуникация и умението да разбираме несловесния език в човешкото общуване.

Темата на презентацията й е свързана с невербалните сигнали на партньорското общуване във фазата на запознаство или как да сме по – успешни когато срещнем желания партньор.

 

https://bg-bg.facebook.com/events/776576342487492/

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top