ОБРЪЩЕНИЕ НА ЗАМ.-МИНИСТЪР ВАНЯ КОЛЕВА ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО

 05 декември  435

ОБРЪЩЕНИЕ НА ЗАМ.-МИНИСТЪР ВАНЯ КОЛЕВА ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДОБРОВОЛЧЕСТВОТО

СКЪПИ МЛАДИ ДОБРОВОЛЦИ,

Поздравявам Ви по повод 5-ти декември – Международния ден на доброволчеството, който се чества по инициатива на ООН от 1985 година с цел да се популяризира доброволчеството и да се насърчава включването на младите хора в доброволчески инициативи.

Радващо е, че все повече млади българи участват дейно в благородни каузи и доказват, че страната ни има ценен ресурс, на който може да разчита днес и за в бъдеще. Вашата активност мотивира мен и моите колеги от Министерството на младежта и спорта да работим още по-усърдно за създаване и прилагане на политики, които да помогнат за цялостното развитие на младите хора и те да се изградят като пълноценни и полезни за обществото ни личности.

Използвам възможността да благодаря на всички организации и младежи, които се включиха в нашата инициатива под надслов „Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – (не)възможна“. Вашият интерес означава много за нас и нашата работа и аз вярвам, че доброто ни партньорство ще продължи с реализирането на множество интересни инициативи и проекти.

Бъдете здрави, неуморни и целеустремени!

БЪЛГАРИЯ ОБИЧА МЛАДИТЕ!

 

ВАНЯ КОЛЕВА

ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА

5 декември 2017 г.

Новини

Back To Top