„ВСИЧКО Е ЛЮБОВ” - КАМПАНИЯ НА БМФ

 29 ноември  216

„ВСИЧКО Е ЛЮБОВ” - КАМПАНИЯ НА БМФ

Български младежки форум и TUXIDO започват кампанията "Всичко е любов", посветена на подобряване сексуалното здраве на младите хора в България.

Над 20 са опасните сексуално предавани инфекции и болести в България и по света, много от които нямат видими симптоми. Често пъти преносителите посещават здравен специалист, когато вече инфекцията се е развила и лечението е по-трудно. Тази тема поставяме с във връзка със Световния ден за борба със СПИН – 1-ви декември, като стартираме кампанията “Всичко е любов” с българската фирма за презервативи TUXIDO, с цел да подобрим сексуалната култура сред младите хора в България.

На 01.12. 2017 г., студенти и докторанти ще могат да гледат безплатно филма “Всичко е любов”, в Културен център G8, от 18:00 ч. /билети на касата в киното/.

Прожекцията е безплатна за студенти и докторанти, билети – на касите на Културния център (София, ул. "Гладстон" № 8), до изчерпване на количествата.

От сутринта на същия ден, в УниБИТ ще има информационен кът за сексуално здраве, където ученици и студенти ще раздават безплатни информационни материали. Доброволци на Български младежки форум от цял свят ще предлагат безплатна информационна книжка, презервативи и анкета за сексуално здраве на студентите.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Back To Top